Új AVIA-kút nyílt Hajdúnánáson

2012. október 24-én nyílt meg a legújabb AVIA-töltőállomás a Hajdú-Bihar megyei Hajdúnánáson
Az Alföld peremén fekvő várost legtöbben gyógyvizéről ismerik, Hajdúszoboszló és Debrecen mellett Hajdú-Bihar megye harmadik legnagyobb fürdővárosa.  A hajdúnánási  benzinkút  négy éve félkész állapotban került a Lajkó-Investment Kft. tulajdonába. Mészáros László nagyvállalat-vezetési gyakorlattal csinos és modern AVIA-töltőállomást alakított ki, ahol öt oszlopnál tankolhatnak Silver adalékolt üzemanyagokat. A közeljövőben LPG autógázzal is bővül a kínálat.  A kút minden nap reggel 5 órától este 9-ig várja a látogatókat. A modern shopban a szokásos AVIA kenőolaj választék mellett, autófelszerelési cikkek, meleg kávé, szabad hozzáférésű internet és televízió is várja a megpihenni vágyókat.

Az üzemanyag eladáson túl a környék legjobban felszerelt kézi autómosója, autókozmetikája is szolgáltatásuk részét képezi. A szakszerű személyzet elsősorban előzetes bejelentkezés alapján fogadja a járműveket. Négy fokozatban – a bronztól a gyémántig – választható tisztítási program, de a tulajdonos egyéni igényeit is kielégítik, legyen szó akár egy szélvédőtisztításról vagy porszívózásról.  A mosó mellett hitelesített mérőműszer segítségével ellenőrizhetik a guminyomást.

A töltőállomás külön érdekessége, hogy két reflektor kivételével a teljes világítási rendszert a legkorszerűbb, LED-es technológiával oldották meg, így azonos fényteljesítmény mellett a fogyasztás a hagyományos világítás tizenketted része csupán.  A mellékhelységek és az autómosó vízkezelése is környezetbarát. Például a férfi toalettben víztakarékos öblítési rendszert építettek ki. A mozgássérültek az akadálymentesített mellékhelységet a shopon keresztül érhetik el.  

Korszerű és szép kúttal bővült az AVIA-hálózat. Ha arra jár, feltétlen térjen be, csinos hölgyek és készséges kutasok várnak minden látogatót.