Új AVIA-kút Jászfényszarun

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászfényszaru nevét a környékbeli
országokban is ismerhetik, ugyanis a város ad otthont Európa legnagyobb
televíziógyárának. 2013 őszétől egy felújított AVIA benzinkúttal is
gazdagodott a település.

Jászfényszaru az Észak-Alföldön, Pest és Heves megyével határosan, a Zagyva és a Galga torkolatánál terül el. A korábban jellemző mezőgazdaság mellett elsősorban a közel 13 hektáros ipari parkjának köszönhetően erősödött az ipari termelés. A parktól nem messze piros-fehér színek jelzik, megjelent egy új benzinkúthálózat a településen.

A környékbeliek által ismert benzinkút tulajdonosváltással került Varga Károly birtokába, aki szerette volna megtartani függetlenségét úgy, hogy egy biztonságos, bizalmat keltő hálózat áll a háta mögött, így esett a választása az AVIA-ra. Varga úr több mint tíz éve kezdte a szakmát, 2005-óta saját benzinkutat üzemeltet, az ikladi és a nemrég megszűnt kartali kút mellett sorrendben ez a harmadik töltőállomása.

A város főutcájától pár száz méterre fekvő benzinkutat teljesen felújította, három kútoszlopból alapáron, kiváló minőségű, adalékkal ellátott AVIA Silver benzint és AVIA Silver gázolajat kínálnak. A világos shopban AVIA olajok mellett üdítőital, kávé is kapható. Természetesen mobiltelefon egyenleg feltöltésére és magyar autópálya e-Matrica vásárlásra is van lehetőség. Különlegességnek számít, hogy a shopban ingyenes a vezeték nélküli internet használat. 

 

A fejlesztés jövőre sem áll meg, a meglévő, de most még nem üzemelő autómosó és gumis műhely felújításába kezdenek. A megnyitót 2014 elejére tervezik.

Nagyszerű, hogy a Jászságban Jászberény mellett most már Jászfényszarun is élvezhetjük az AVIA igényes szolgáltatásait.