Új AVIA-kút Bükön

A Vas-megyei Bükfürdőn található Magyarország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője. 1282 méter mélyről feltörő 58 °C-os, közel 14 000 mg/l ásványi anyagot tartalmazó gyógyvize igazi különlegesség. A fürdőkomplexumot Bük felől megközelítve, a leágazás előtt alig 500 méterre mostantól egy új AVIA benzinkút is fogadja az arra járókat.

A töltőállomás tavaly év végén került az AVIA egyik alapítótagja, Pál Ferenc tulajdonába, majd idén egy alapos felújítás után a régi Oil színek lecserélődtek a jól ismert piros-fehér AVIA színekre. A kúton négy beálláson tankolhatunk adalékolt Silver és Gold prémium 95-ös motorbenzint és dízel üzemanyagokat. Ezen kívül LPG töltésére, háztartási gázpalackcserére is van lehetőség. A shopban természetesen a kávé, az édesség és a csomagolt élelmiszer mellett a szokásos, kiváló minőségű AVIA kenőanyagokat, kiegészítőket is megtaláljuk.

A töltőállomáshoz tartozik egy különálló üzletsor 4 helyiséggel, melyben tavasztól gyorsétterem kezdi meg működését, így kiegészítve a benzinkút szolgáltatásait.

Aki esetleg a fürdőbe látogat, és feltöltődik az egyedi összetételű – alkáli-hidrogénkarbonátos, magas kalcium-, magnézium- és fluortartalmú – gyógyvíz jótékony hatásával, ne felejtse feltölteni autóját is a büki AVIA kúton a nem kevésbé népszerű AVIA adalékolt üzemanyagokkal.