Két új AVIA töltőállomás Szentendrén

Szentendrén, a 11-es útról a Skanzen felé lekanyarodva, a Vasvári Pál utca elején csinos töltőállomás található. A helyiek jól ismerik a már 1997 óta üzemelő magán benzinkutat, mely 2013. július elejétől megújulva és immáron az AVIA színeiben várja vásárlóit.A 95-ös benzin, a dízel és a palackos gáz mellett a közeljövőben indul a Bio Autómosó, amely nanotechnológiás, víz nélküli tisztítási módszerével egyedülálló lesz az országban.

A kút tulajdonosa és vezetője, Ujvári Tímea számos lehetőséget mérlegelve az AVIA mellett tette le a voksát. Bízik a egyre ismertebb AVIA hálózatban, amelyhez minőségi üzemanyagok és szolgáltatások kapcsolódnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a cég másik szentendrei kútját is AVIA színekbe öltöztették. A 11-es úton, a Dunakanyar körúton lévő picike kút már több mint húsz éve szolgálja ki a helyieket és az átutazókat, mostantól piros-fehér színben.
Idén nyáron két AVIA kúttal gazdagodott Magyarország egyik legszebb települése, amely hangulatos kis utcáiról, művészeti és kulturális rendezvényeiről híres.