Győrben is ott vagyunk

2012. július elején új AVIA-kút nyílt Győrben.

Simon Lajos 1997 óta van a szakmában, benzinkutasként kezdte az akkor még magánkézben lévő győri kúton. A hosszú évek alatt megtapasztalta, milyen hátrányai vannak, ha egy benzinkút nem tartozik sehová. Miután egy régi ismerőse felhívta a figyelmét az AVIA-hálózatra, határozottan tudta, hogy ha egyszer ő lesz a tulajdonos, AVIA színekbe burkolja a kutat.

Az álom idén valóra vált, Simon Lajos cége, a GSB-Petrol Kft. átvette a kutat, és 2012. július 2-án megnyílt Győr egyetlen AVIA kútja a Fehérvári úton. Győr nagy város, a közelben számos konkurens töltőállomás található, az új AVIA töltőállomásnak mégis megvan a saját ügyfélköre. A kút különlegessége, hogy a hagyományos kínálaton felül Linde ipari gázokat is forgalmaznak. Az ipari park területén található kút ellátja a környéket oxigénnel, acetilénnel, élelmiszeripari gázokkal, széndioxiddal, valamint tartályos motorikus LPG-t is forgalmaznak a targoncák számára.

Aki személygépkocsival érkezik, annak is érdemes betérni a kútra, mert a rutinos vezető az AVIA kiske- reskedelmi áraihoz igazodva igyekszik a számokat – lehetőség szerint – átlagosan öt forinttal a legnagyobb konkurens ára alatt tartani.