AVIA nyereményjáték díjátadó

2010. szeptember 1-én ünnepélyes keretek között átadták az AVIA első nyereményjátékának díjait a Gvadányi úti AVIA kúton.

A meghívott nyertesek és a sajtó munkatársai mellett az AVIA két alapítója, Kovács Zsolt, valamint Pál Ferenc és családja is részt vett az eseményen. Továbbá a nyeremény robogót forgalmazó TuttoMoto Piaggio márkakereskedés és -szerviz tulajdonosa, Berkes Levente, az AVIA Magyarországi vezetőségéből Szólás Nándor és a kelet-magyarországi régió felelőse, Deczki József is részt vett az átadáson.A “100 literért egy robogót” akció az AVIA első hazai nyereményjátéka volt. A jelentkezőknek 100 liter üzemanyag vásárlását igazoló blokkot vagy számlát, esetleg ezek hiteles másolatait kellett összegyűjteniük és egy borítékba helyezve elküldeni a Profi-Oil Kft. címére. Több mint 3400-an pályáztak a Piaggio Fly 50 4T típusú robogóra a két darab WayteQ típusú GPS készülékre és az AVIA kenőanyagokra. A játék június elejétől 2010. augusztus 6-ig tartott, a díjakat nyilvános sorsoláson, közjegyző jelenlétében 2010. augusztus 12-én 11 órakor sorsolták ki a PROFI – OIL Hungary Kft. 8500 Pápa, Komáromi u. 12. szám alatti irodájában. Minden nyereményre egy nyertest és további három pótnyertest sorsoltak. Minden nyertes jelentkezett, így a pótnyertesekre ezúttal nem volt szükség.

A főnyeremény, azaz a robogó boldog nyertese a sárvári Horváth Attiláné lett. Ő és férje a molnaszecsődi AVIA kúton tankolták a 100 liter üzemanyagot, amivel a játékra neveztek. A benzinkúton kapták a nyereményjáték szórólapját, amely felhívta figyelmüket a játékra. A nyertes biztos volt sikerében, csak 100 liter vásárlást igazoló blokkot küldött, de megígérte a családnak, övék lesz a nyeremény. A szerencse valóban melléjük szegődött, és ma már két fiatal is örül az új járműnek, de  -mint megtudtuk – a robogót elsősorban a nyertes édesanya fogja használni.

A robogó átadásakor Berkes Levente adta át a hivatalos papírokat és mutatta be a gép működését. A díjátadó helyszínéről az AVIA egyik alapítója és egyben a sárvári kút tulajdonosa, Pál Ferenc felajánlásként hazaszállítja a nyereményt. A Sárvárra került robogóval biztos, hogy gyakran lehet majd találkozni az Ikervári úti AVIA kúton.A második díj, az egyik GPS készülék nyertese, Bölcs Attila Tihanyról érkezett a díjátadóra. Ő a balatonfüredi AVIA kúton gyűjtötte a blokkokat. A játékra a kútkezelő biztatta, de a döntő lépést a feleség tette meg, amikor többször 100 liternyi blokkot is elküldött a játékra. Ahogy Bölcs úr elmesélte, a blokkokat péntek 13-án adták fel egy hatos lottó kíséretében. Eddig még sohasem nyertek semmit, de a szerencsétlennek tartott nap most szerencsét hozott. Az AVIA-s GPS mellé egy négyes találat is sikerült.

A többi nyereményért sajnos nem tudtak eljönni személyesen, de a szerencsések számára biztosítottuk, hogy a hozzájuk legközelebbi AVIA kúton vehetik át a díjakat. Mogyorósi Mária, az érdi AVIA kúton vehette át a másik WayteQ típusú GPS készüléket, míg a harmadik díjakat, azaz az AVIA kenőanyag csomagot Kindó János Komádiban, Gerencsér Norbert Molnaszecsődön és Csomorné Ádám Edit Budapesten a Gvadányi úton kapta meg. Az első játék sikerén felbuzdulva az AVIA vezetősége egyhangúan a folytatást javasolja. A tervek szerint évente legalább két nyereményjátékkal kedveskedünk majd vásárlóinknak.

Hamarosan ismét találkozunk.