AVIA M0 CAFE & MOTEL Nagytarcsa

Április elején nyílt meg az AVIA benzinkúthálózat egyik legszebb
töltőállomása Nagytarcsán. Süle Gábort, a Cég vezetőjét kérdeztük az
elmúlt hónap tapasztalatairól, miként fogadták a helyiek és az átutazók
az új szolgáltatást.

Az AVIA M0 CAFE & MOTEL Nagytarcsa külterületén, az M0-s Nagytarcsa – Cinkota (58 számú) lehajtójától 150 méterre található, így szolgáltatásaival elsősorban az átutazókra összpontosít. Az AVIA M0 CAFE & MOTEL nemcsak egy korszerű töltőállomás, hanem 12 szobás motel és kávézó komplexum is egyben.

Bár a motelt népszerűsítő kampány még nem kezdődött el, mégis sokan veszik igénybe szolgáltatásait nemcsak egy, hanem akár több éjszakára is. Az árakra nem lehet panasz, a kétágyas, igényesen berendezett szoba egy éjszakára 29 euró vagy 8800 Ft.

A töltőállomás forgalmának zömét kamionok, tehergépjárművek tankolása teszi ki, de a közeli településekről is örömmel látogatják a benzinkutat. A tapasztalatok alapján rendkívül elégedettek az üzemanyaggal, valamint egyes ügyfelek, a prémium termékek tankolása esetén jelentős megtakarításokról számoltak be.

A shop és kávézó a megszokott autós felszereléseken és AVIA termékeken kívül friss, helyben sütött péksüteményekkel is várja a látogatókat. A helyben készült friss és választékban gazdag szendvicseken kívül még kapható, Ham & Eggs, Grillkolbász, roston sült sajtok és egyéb különlegességek. De ne felejtsük kihangsúlyozni a déli 12 órától kapható heti menüt, akár egyszerre 40 – 50 fő részére is. A kétfogásos menü ára csupán 790 Ft.

Az AVIA M0 CAFE & MOTEL nem csak adalékolt prémium minőségű üzemanyagot kínál, hanem a Shopban elérhető árú termékeket, a Kávézóban minőségi ételt, italt, valamint a Motelben igényes pihenést.

Csodát nem ígérnek senkinek, csupán kiváló szolgáltatást és kedvezőbb árakat.

Az LPG tankolási lehetőség engedélyeztetése folyamatban van, illetve a jövőben – ha lehetőség lesz rá – szándékoznak CNG (sűrített földgáz) töltőoszlopot is kialakítani.

 

 AVIA M0 CAFE & MOTEL Hétfőtől – Vasárnapig 0-24 órában várja a tankolni vagy pihenni vágyókat.

  • Cím:2142 Nagytarcsa HRSZ 0135/48
  • Szolgáltatások: M0 Caffe&Motel Shop, Drink Bár, Motel, Kamionparkoló
  • Szolgáltatások, megközelíthetőség
  • Nyitva tartás: hétfőtől vassárnapig 0-24ig