AVIA az AGROmashEXPO-n

2016. január 27-30-ig tartották az ország legnagyobb agráripari rendezvényét az AGROmashEXPO-t és a 6. AgrárgépShow-t. Idén 18 ország 350 kiállítója között – egyetlen kenőanyag és üzemanyag nagykereskedőként – ott volt az AVIA is.

agromash2016_015

A budapesti vásárközpont egyik legnagyobb rendezvényére több mint 45 000 látogató volt kíváncsi. A rendezvény 38 000 négyzetméteren 9 pavilonban és a hozzájuk tartozó szabad területen várta látogatói. Az AVIA standja könnyen felismerhető volt a jól ismert AVIA logós zászlóktól. A standon munkatárásink örömmel fogadták és reklámvödörrel ajándékozták meg az érdeklődőket. Az akció jól sikerült, hogy amint előkerült, a kicsi és a nagyok is AVIA vödröt szerettek volna. Az EXPO egész területén AVIA vödrökkel sétáló érdeklődőkel találkozhattunk.

agromash2016_011

Természetesen szakmai szempontból is nagy sikerű volt a rendezvény. Rengeteg AVIA ügyféllel találkoztunk akik, örömmel üdvözölték az AVIA-t a kiállításon. Sok pozitív visszajelzés érkezett az üzemanyagokról és kenőolajainkról is.

agromash2016_002

Jelentős volt az érdeklődés a határon túlról, Szerbiából is. A külföldi ügyfelektől megtudtuk, hogy az országban a legjobb minőségűként tartják számon az AVIA üzemanyagokat, melyben a magyar AVIA hálózattól átvett Gold adalék található.

Örömmel vettünk részt, reméljük jövőre találkozunk ismét.