2013 év végi reklámkampány

Hagyományos év végi marketing kampányunk 2013-ban is a márkanév erősítésére összpontosít. Szinte az összes fontos médiumon népszerűsítjük az AVIA nevet, mely a minőséget és a családias légkört jelenti egyre több vásárló számára.

Idén december folyamán a TV2, az M1, az M2, valamint a Duna TV televíziós csatornákon több mint 230 alkalommal az időjárás jelentés támogatójaként találkozhatunk az 5 másodperces reklámspottal. A spotban a bajai töltőállomás látható karácsonyi hangulatban, a narrációhoz a hangot Károlyi Lili kölcsönözte, aki rádióreklámunkban is közreműködik, így a két kampányelem jól kapcsolható egymáshoz.

Ugyancsak decemberben a Kossuth és a Petőfi rádióban hallható a tavaly is használt rádióspotunk. Az első két hétben az alapverzió, míg a harmadik héten a “Kellemes karácsonyt…” változat lesz hallható. A reklámot csatornánként 4-5-ször adják le naponta, összesen 135 alkalommal.
A TV- és rádiókampánnyal egy időben a benzinkutakon megjelenik az adalékolt üzemanyagokat népszerűsítő “AVIA – Szebben muzsikál” plakát is.